Mai Multe Vizualizări
AN(II) DE PLANTAT: Viile au 10 ani.
SOI DE STRUGURI: Sauvignon Blanc.
VITICULTURĂ: Viticultura tradițională cu irigații minime.
PRODUCȚIE: 3-4 kg pe plantă.
ALTITUDINE: 650-700 m.
SOLURI: Solul este uscat și superficial, compus în principal din calcar, care este rocă-mamă. Solul este amestecat cu bucăți mari de cretă pură.
CLIMĂ: Continentală, cu o influență mediteraneană ușoară. Un microclimat foarte unic, rezultat din convergența celor trei lanțuri muntoase, combinată cu altitudinile ridicate, care sunt specifice acestei subregiuni din Alicante.
RECOLTARE: Mijlocul lunii august.
ELABORARE: După o perioadă de macerare la rece și după extragerea și clarificarea mustului, are loc o fermentație lentă la o temperatură controlată între 13ºC și 15ºC, pentru a proteja și conserva aromele primare care sunt o caracteristică a acestei soiuri. Odată ce fermentația este completă, vinul este lăsat pe drojdia sa fină pentru a crește senzația de volum în gură și pentru a îmbunătăți capacitatea sa de îmbătrânire.