Mai Multe Vizualizări
Zona geografică: Conegliano și Valdobbiadene
Struguri: 20% Carbernet Sauvignon, 10% Merlot, 70% Marzemino
Tehnica de producție: ”in bianco”, presarea ușoară a strugurilor, fermentând la o temperatură controlată de 20° C, cu o scurtă perioadă de contact cu cojile de struguri. Devine spumant datorită unei a doua fermentații lente în recipiente de mari dimensiuni din oțel inoxidabil la o temperatură de 12-14° C pentru o perioadă de 2 luni.
Note la degustare: Un rosé vibrant, cu o elegantă culoare deschisă, cu un perlaj foarte fin și delicat. Având un efect olfactiv deosebit de plăcut, intens, fructat, cu arome de căpșuni și zmeură coaptă. Cu un gust delicat și rafinat, are o textură proaspătă și răcoroasă.
Presiune: 5,5 atm
Reziduu de zahăr: 10,0 g/l
Alcool: 11,5% vol
Temperatura de servire: 5 - 7° C
Recomandări culinare: excelent aperitiv și desert; se asociază superb cu paste și feluri de mâncare din pește cu risotto.